Mikä? Youth Kairos on 4 päivän mittainen kurssi, joka muuttaa kaiken! Youth Kairos auttaa nuoria löytämään oman paikkansa Jumalan maailmanlaajuisessa suunnitelmassa.

Kurssilla tarkastellaan Jumalan missiota Raamatun, historian, strategian ja kulttuurin näkökulmista. Yhteisen oppimisen, erilaisten aktiviteettien, lukemisen, missiohaasteiden, inspiroivien videoiden ja kasvuryhmäkeskustelujen kautta kurssi haastaa jokaista nuorta pohtimaan, kuinka Jumalan meille antama tehtävä liittyy jokapäiväiseen elämäämme.  

Kenelle? 15-20 vuotiaille  

Milloin? 

13-14.1 + 10-11.2.2018 / Ylöjärvi / Hinta 96€ / Ilmoittautumiset ja lisätiedot 22.12 mennessä: jaana.skytta@evl.fi, 044 786 8094

Jos haluat kurssin omaan seurakuntaasi tai paikkakunnallesi,
ota yhteyttä Youth Kairos Finland-tiimiin:

Timo Raassina
timo.raassina@outlook.com

Pekka Peltomäki
pekkapeltomaki@msn.com


Niklas Litmala
litmalan@gmail.com

Mitkä ovat kurssin tavoitteet? Ymmärrys Jumalan missiosta ja kuinka itse on osa sitä -Raamatun totuuteen pohjautuvan innostuksen löytäminen Jumalan missiota kohtaan -Jumalan valtakunnan arvoihin pohjautuvien valintojen tekeminen jokapäiväisessä elämässä -Halu löytää omat lahjat & taidot ja palvella niillä Jumalaa.


Miten se eroaa tavallisesta Kairos-kurssista? Youth Kairos ei ole vain tiivistetty versio tavallisesta Kairos-kurssista. Siinä käytetään mm. uutta kirjaa, erilaisia tehtäviä ja erilaisia aktiviteetteja. Jokainen sessio onkin muokattu uudelleen nuorille toimivaksi kokonaisuudeksi. Youth Kairoksen käyneet voi myös halutessaan osallistua myöhemmin tavalliselle Kairos-kurssille.

Kuinka seurakuntani hyötyy tästä? Youth Kairos sopii seurakunnan nuortenryhmälle tai osaksi nuorten opetuslapseuspolkua. Se on työkalu, jonka avulla lähetysnäkökulma tule osaksi suurempaa kokonaisuutta. Sen ei ole tarkoitus kilpailla olemassa olevien työmuotojen/leirien/tapahtumien kanssa. 

Mitä tapahtuu Youth Kairoksen jälkeen? Kurssin on tarkoitus sytyttää innostus ja halu löytää oma paikkansa Jumalan maailmanlaajuisessa suunnitelmassa, joten kurssin loppu on vasta kaiken alku. Youth Kairos on tarkoitettu olemaan yksi osa opetuslapseuspolkua, jotta nuoret voivat palvella Jumalaa ja toisia ihmisiä kokonaisvaltaisesti. 

Mikä on Youth Kairoksen ideaalinen koko? Noin 20-30 osallistujaa. Jokaista fasilitaattoria kohden on tällöin 4-5 kurssilaista.


Paljonko se maksaa?
 20€/hlö + ruoat ja majoitus

Kuka kurssin järjestää? Koulutetut fasilitaattorit (alle 30v) yhdessä pääfasilitaattorin (alle 35v) kanssa. Kurssit toteutetaan yhteistyössä paikallisseurakunnan kanssa. Youth Kairos toimii Suomessa Suomen Evankelinen Allianssin sateenvarjon alla. Fida International koordinoi ja hallinnoi kursseja Suomessa yhdessä kansallisen koordinointitiimin kanssa.

@youthkairosfinland