kasvu.jpg

KURSSIN SISÄLTÖ

Kairos on yhdeksänosainen, interaktiivinen kurssi Jumalan missiosta. Se on suunniteltu inspiroimaan, haastamaan ja kouluttamaan kristittyjä aktiiviseen osallistumiseen Jumalan suunnitelmassa. Kursseja järjestetään paikallisseurakunnissa, erilaisissa järjestöissä tai erityisryhmille kuten kristityille liikemiehille. 

Kurssi hyödyntää erilaisia oppimistapoja kuten ryhmäkeskusteluja, lyhyitä luentomaisia esittelyitä, missiohaasteita, videoita sekä osallistumista erilaisiin aktiviteetteihin.  

Kurssi rakentuu neljän osa-alueen varaan: Raamattu, historia, strategia ja kulttuuri

Rukous saavuttamattomien kansojen puolesta
Rukousopas -kirjanen sisältää tietoa maailman merkittävistä saavuttamattomista kansoista. Kirjasta hyödynnetään rukoustilanteissa.

Johdannot käsiteltäviin asioihin
Luentojohdantojen tarkoituksena on antaa yleiskatsaus tulevasta sessiosta.

Kasvuryhmä – ryhmäkeskustelut
Ryhmissä tapahtuva vuorovaikutus on yksi kurssin kohokohdista ja se tarjoaa dynaamisen oppimisympäristön.

Videot
Kurssin aikana katsomme lyhyitä opetusvideoita tämän päivän johtavilta missiologeilta sekä inspiroivia katsauksia eri lähetyskentiltä.

Erikoisaktiviteetit
Kulttuurienväliset, vuorovaikutusta sisältävät aktiviteetit, jotka nostavat esille kulttuurin ja ylistyksen tärkeyden, luovat unohtumattomia kokemuksia

Lukupaketti ja tehtävälomakkeet
Jokainen sessio sisältää noin 16 sivua helposti luettavia artikkeleita, joita ovat kirjoittaneet johtavat asiantuntijat historian, teologian ja lähetystyön aloilta. Tehtävälomakkeiden tarkoitus on vahvistaa kunkin luvun keskeisiä asioita.