Banneri

KAIROS-KURSSI VALLOITTAA

Katso tulevat kurssit tästä

Kairos-kurssi on kaikille kristityille tarkoitettu tunnustusten välinen opetuslapseuttava lähetysaiheinen intensiivikurssi,  joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa aktiiviseen osallistumiseen etenkin vähiten saavutettujen ihmisryhmien saavuttamiseksi.

Kairos-kurssi sopii kaikille, jotka tahtovat syttyä lähetystyölle ja vahvistaa omaa lähetysnäkyään. Kurssi on innostanut muun muassa pastoreita, nuorisotyöntekijöitä, kentällä olleita lähettejä, seurakuntien lähetysaktiiveja, mutta ennen kaikkea myös niitä ihmisiä, jotka eivät ole kokeneet olleensa lähetysihmisiä.

Kurssi on suunniteltu siten, että sen voi toteuttaa paikallisseurakunnissa, erilaisissa järjestöissä tai erityisryhmille (esim. kristityt yrittäjät). Kurssimateriaalin ansiosta ohjaajakoulutuksen käyneet voivat opettaa edelleen muita.

Kurssit on järjestetty pääsääntöisesti kahtena viikonloppuna yhteensä seitsemänä päivänä. Kokonaisuuteen kuuluu lähiopetusta yhteensä noin 22 tuntia.

Kairos-kurssit järjestetään SEA:n (Suomen Evankelinen Allianssi) sateenvarjon alla. Fida International koordinoi ja hallinnoi kursseja Suomessa yhdessä Kansallisen Koordinaattoritiimin kanssa, jossa on jäseniä yli seurakuntarajojen.

Vuodesta 2008 lähtien on suomalaiset ovat järjestäneet 156 Kairos-kurssia, joihin on osallistunut 1924 henkilöä.

Osallistu työn tukemiseen

Fida International ry FI41 2287 1800 0052 56

Viite: 11303

Keräyslupa Ra/2016/761, voimassa 1.1.2017 - 31.12.2021 (koko Suomi paitsi Ahvenmaa). Myöntänyt Poliisihallitus 10.11.206. Kerätyt varat on tarkoitus käyttää mainittuna aikana Fida International ry:n lähetystyöhön sekä siihen liittyvään koulutus-, tiedotus- ja vaikuttamistoimintaan.

jonijakatri.jpg
kairos_slider.jpg